Over Bonno Blaauw

Fotografie's is bij mij in wezen een uit de hand gelopen hobby. Door toeval ben ik in de fotowereld terecht gekomen. Ruim 20 jaar geleden deed ik voor de grap mee aan een fotowedstrijd van de Hortus. Ik won destijds 2 prijzen, waaronder de 1ste prijs. Het fotograferen op professionele wijze heb ik mijzelf met vallen en opstaan geleerd. Alles wat mis kon gaan met het fotograferen heb ik meegemaakt. Van huis uit ben ik reis- en natuurfotograaf, maar vakmatig ben ik als portretfotograaf bezig. Al jaren probeer ik mooie en meer kunstzinnige foto’s te maken die de moeite van het bekijken waard zijn. Vanaf 2012

ben ik als freelancer bezig. In 2013 ben ik gevraagd door de Culturele Raad Haren voor een foto-expositie. Deze duurde 3 maanden.

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.